dynamische-energieprijs.nl

MENU

Kennisartikel

Waarom een elektrische Hyundai kopen?

Rijd groen en goedkoop met een dynamisch energiecontract

Elektrisch rijden is de toekomst. Maar welke elektrische auto past het beste bij jou? Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke, veelzijdige en betaalbare elektrische auto, dan is de Hyundai Kona Electric een uitstekende keuze. Dit model is niet voor niets de op drie na populairste elektrische auto van Nederland in 2022. Maar wist je dat je nog meer kunt besparen op je stroomkosten door slim te laden met een dynamisch energiecontract? In dit artikel leggen we je uit hoe dat werkt en hoeveel je daarmee kunt besparen.

Wat is een dynamisch energiecontract?

Een dynamisch energiecontract is een contract waarbij de prijs per kWh varieert op basis van vraag en aanbod op de energiemarkt. Dat betekent dat je soms meer en soms minder betaalt voor je stroom, afhankelijk van hoeveel stroom er beschikbaar is en hoeveel stroom er wordt gebruikt.

Als je slim laadt met een dynamisch energiecontract, kun je profiteren van de momenten dat de stroomprijs laag is, bijvoorbeeld ’s nachts of als er veel zon of wind is. Zo kun je tot wel 50% besparen op je stroomkosten.

hyundai slim laden

Hoe werkt slim laden met een dynamisch energiecontract?

Om slim te laden met een dynamisch energiecontract heb je een slimme laadpaal nodig, die verbonden is met het internet en met je energieleverancier. Een slimme laadpaal kan automatisch starten en stoppen met laden op basis van de actuele stroomprijs en je persoonlijke voorkeuren.

Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je auto altijd volgeladen moet zijn voor een bepaalde tijd, of dat je alleen wilt laden als de stroomprijs onder een bepaald niveau komt. Een slimme laadpaal kan ook rekening houden met de capaciteit van je accu, de laadsnelheid van je auto en de weersvoorspelling.

Voordeligst én bestbeoordeeld
elektrische hyundai tibber

Mathijs Vm
Mathijs Vm
11 Juli 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben heel blij met Tibber, de nieuwe app is functioneel en mooi, prijzen zijn eerlijk en klantenservice goed! Ik ben overgestapt nadat mijn vorige leverancier met een verkapte boete kwam voor mijn zonnepanelen. Dan liever de dynamische eerlijke prijs betalen en ontvangen . Met de code onkg4mas krijg je (en ook ik) 50€ shoptegoed in de tibber store wanneer je een contract afsluit!:)
Kees Hoogendijk
Kees Hoogendijk
9 Juli 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Top. Goede app en flink geld terug van de zonnepanelen.
Edwin Dor
Edwin Dor
2 Juli 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij zijn erg tevreden met Tibber voor het leveren van onze stroom. Vaak bij wat zon of wind de auto opgeladen voor zo’n 10ct/kWh of minder. Afgelopen maanden kregen we regelmatig zelfs geld toe. Wij zijn tevreden klanten bij Tibber. De afgelopen maanden zitten we gemiddeld op 22ct, een stuk lager dan de vaste en variabele contracten bij andere leveranciers. Tibber helpt bij het besparen met een overzichtelijke app met slimme applicaties en handige gadgets in hun shop. Als je bij aanmelden de code y2xiucsi opgeeft, krijgen we beide 50 euro tegoed om te besteden in de Tibber Shop.
Abdul Khadar Syed
Abdul Khadar Syed
1 Juli 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik gebruik tibber sinds 1 jaar en ben blij met tibber als energieleverancier. Ze hebben dit als een pakket als het gaat om dynamisch tarief en realtime zichtbaarheid van het gebruik. Ook met zonnepanelen is het voordelig. ik zal de komende maanden zien of de terugkeer van elektriciteit me enige besparing oplevert. Als je ook lid wilt worden van tibber, maak dan gebruik van mijn verwijzingscode om 50 euro korting te krijgen in de tibber-winkel. verwijzingscode: yqi76o71
Edwin de Bruijn
Edwin de Bruijn
28 Juni 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Tibber maakt besparen een sport. Wij zijn ontzettend tevreden met Tibber. Regelmatig bij wat zon of wind de auto opgeladen voor zo'n 10ct/kWh. Afgelopen zomer kregen we regelmatig zelfs geld toe. Deze maand zitten we gemiddeld op 9ct voor gebruik en 18ct voor terugleveren. Gunstiger dan bij salderen via een variabel of vast contract dus. Tibber helpt bij het besparen met een overzichtelijke app met slimme applicaties en handige gadgets in hun shop. Wil je ook besparen? Als je bij aanmelden code nmeebqkr gebruikt, krijgen we beiden 50 euro tegoed voor de Tibber Shop.

Gegarandeerd het voordeligst én de beste service

Wat zijn de voordelen van een elektrische Hyundai?

De Hyundai Kona Electric is een ideale elektrische auto om slim te laden met een dynamisch energiecontract. Hij heeft namelijk een groot rijbereik, een snelle laadtijd en een lage aanschafprijs.

De Hyundai Kona Electric heeft een rijbereik van maximaal 484 km, afhankelijk van de accuversie die je kiest. Dat betekent dat je met deze auto lange afstanden kunt rijden zonder vaak te hoeven laden.

De Hyundai Kona Electric kan in slechts 47 minuten opladen van 10% tot 80%, als je gebruikmaakt van een snellaadpaal met 100 kW. Dat betekent dat je met deze auto weinig tijd kwijt bent aan het laden.

De Hyundai Kona Electric heeft een aanschafprijs vanaf € 39.195, en dat is inclusief vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking. Dat betekent dat je met deze auto veel minder betaalt dan met andere elektrische auto’s, die gemiddeld € 70.000 kosten.

Daarnaast kun je als particulier profiteren van € 2.950 overheidssubsidie als je een nieuwe elektrische auto koopt of leaset. Deze subsidie geldt voor alle elektrische modellen van Hyundai.

Bovendien kun je als Hyundai-rijder genieten van veel veiligheid en gemak, zoals het slimme infotainmentsysteem, de lane keeping assist, het head-up display, de draadloze telefoonlader, het premium audiosysteem en nog veel meer.

Kies nu voor een elektrische Hyundai

Zoals je hebt gezien, is de Hyundai Kona Electric een milieuvriendelijke, veelzijdige en betaalbare elektrische auto, die perfect past bij een dynamisch energiecontract. Als je op zoek bent naar een elektrische auto die goed is voor je portemonnee en voor het milieu, dan kun je niet fout gaan met een Hyundai. En als je slim laadt met een dynamisch energiecontract, kun je nog meer besparen op je stroomkosten. Zo rij je niet alleen elektrisch, maar ook goedkoop.

Dagelijks opzegbaar – zonder opzegboete! Dus makkelijk te proberen wanneer je huidige energiecontract afloopt.